Szűrés

A(z) Zyxel Nebula kulcsszót tartalmazó cikkek

Hat új hozzáférési ponttal bővül a Nebula felhőcsalád

2019. június 26. -

A Zyxel bemutatta a Nebula úttörő hálózati megoldás szolgáltatásnak legújabb verzióját. A felfejlesztett funkciókkal és a kompatibilis eszközök egyre több taggal bővülő családjával a hálózati innovátor felhőszolgáltatás továbbra is kimagaslik az egyre szorosabbá váló versenypiaci mezőnyből.

Tovább

Itt az adatátviteli „gyorsítósáv” a kisvállalkozásoknak

2019. április 1. -

A tajvani Zyxel most bemutatott Nebula SD-WAN megoldása a legutóbbi mérések alapján akár hússzor gyorsabban képes eljuttatni az adatokat két, egymástól nagy távolságra lévő telephely között, mint nem-optimalizált versenytársa. A kisvállalkozásoknak ezentúl már nem kell órákat várnia arra, hogy a kulcsfontosságú információk megérkezzenek a képviseleti irodákba – a Nebulával ezek a feladatok percek alatt elvégezhetők.

Tovább

Komoly frissítés – féltucatnyi megújult funkciót kapott a Nebula

2019. január 22. -

A technológia gyors fejlődésének köszönhetően a modern hálózatoknak és felhasználóknak egyre nagyobb igényeknek kell megfelelniük. A Zyxel bejelentette a Nebula Cloud Networking Solution kibővítését, mellyel segítséget nyújtanak a vállalatok számára, hogy lépést tudjanak tartani ezekkel az új kihívásokkal. 

Tovább

Bővül a Zyxel termékkínálata

2018. október 22. -

Két új switchet és egy platformkezelő alkalmazást mutatott be a tajvani Zyxel a Nebula portfólió legfrissebb bővítése alkalmából. A felhőmenedzsmentet használó kis- és középvállalkozások ezzel még gyorsabban és költséghatékonyabban alkalmazkodhatnak a változó hálózati körülményekhez.

Tovább